Sök:

Allmänna villkor

Allt som står härunder kan sammanfattas i några korta meningar:
Vet du inte helt säkert att du får handla på internet och köpa vapen så får du sannolikt det inte! Låt då bli! 
Vi vill att Du skall bli en nöjd och glad kund/airsoftare och kommer att göra allt vi kan för att Du skall bli glad. Det vi inte gillar är att betala för att hålla dig glad, beställer du grejer så hämta ut dem. Ska du inte ha bössan eller vad du nu köpt, pilla inte på dem, bryt inga förpackningar. Tar du sönder din bössa och det är ditt eget fel gnäll inte på oss, vi hjälper dig mer än gärna men ljug inte för oss. Airsoft och dess vapen är en konstig och rolig sysselsättning, konstiga saker händer, kontakta oss innan du spyr galla över släkt och vänner om något går sönder, så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig i gång igen!

Om du köper varor och använder dem så kommer vi ovillkorligen att inte lämna tillbaka alla dina pengar! Avdrag för användat kommer att göras.

Nu kommer den formella texten:

För köp av produkter krävs det att du minst är 16 år för att få köpa via Internet. För att köpa airsoftvapen är åldersgränsen 18 år.

När det gäller reklamationer tillämpas konsumentköplagen.

Minsta ordervärde är 200 kronor.

Samtliga priser inkluderar moms, f.n. 25%.

Ej utlösta paket debiteras med fraktkostnader, tur och retur minst 300kr, plus 200kr expeditionsavgift. Denna kostnad ska betalas inom 10 dagar vid fakturering. Vid obetald faktura kan inkassoåtgärder vidtagas, vilket medför ytterligare kostnader.

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-10 dagar. Om beställd vara ej finns i lager inom 14 dagar, meddelar vi trolig leveranstid. Kunden har då rätt att häva köpet eller ge oss nya instruktioner.

Returer, bytesrätt, öppet köp

Vi erbjuder full returrätt inom 14 dagar efter mottagandet, förutsatt att varan inte har använts eller förpackningen brutits. Återbetalning sker härvid av varans pris. Retur får dock ej ske innan kunden erhållit rerutnummer av JBB guns. Tänk på att vi inte återbetalar hela summan om du använt/provat produkten.

Kom ihåg att skicka med ordersedeln (fakturan) eller en kopia av denna vid retur.

Återbetalning tar 1-2 veckor efter det att kund skickat tillbaka varorna, förutsatt att varorna inte har använts. Har Du bankonto eller postgiro så ange gärna det, inklusive bankens namn och clearingnummer.

För bytesrätt gäller följande:

  • Kund måste meddela oss och informera om ordernummer och fakturanummer.
  • Kopia på kvitto måste medföljas vid retur.
  • Öppetköp gäller endast vid överenskommelse mellan kunden och JBB Guns i varje enskilt fall.
  • Fraktkostnader samt portoavgifter bekostas av kunden och ersätts ej.

 

Fraktavgifter

 Fraktkostnader tillkommer enligt dina val vid köpet, andra avgifter kan tillkomma.

Köpvillkor för vapen

Vid all sorts köp eller hyr utav vapen krävs det att man är myndig (har fyllt 18år). Detta innebär att vid beställning via Internet, fax och telefon måste fullständiga uppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-post adress samt personnummer lämnas. Dessutom måste kunden läst försäljningsvillkoren.

Garantivillkor för airsoft vapen

Inget öppet köp eller bytesrätt gäller beträffande airsoft vapen/tillbehör. Vi lämnar 6 månaders garanti på AEG och 3 månaders garanti på gasdrivna vapen. Garantin innefattar funktions- och fabrikationsfel förutsatt att felet klassas som sådant av någon av våra auktoriserade tekniker. Vid fel på varan skall JBB Guns omedelbart kontaktas. Garantin innefattar ej slitskador (exempelvis magasin, fjädrar, kuggar, pistonger etc.)

För att garantin skall gälla gäller:

  • Att kund ej har påverkat vapnet genom onormalt brukande såsom vanvård och icke varsam hantering.
  • Att vapnet ej plockats isär eller modifierats.
  • Att kunden använt sig utav medföljande föreskrifter.


Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan.

För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning.

Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

JBB Guns& Accessories
Ullvidegatan 9
21231 Malmö

Kontakt: info@jbbguns.se
Orgnr:7103304197